PRIVATTIMER

Kolding Tennisklub kan udover den organiserede træning tilbyde privattræning til klubbens medlemmer uanset alder og niveau.

Trænere som ønsker at give private sessioner skal være godkendt af cheftræneren. Træning uden godkendelse kan efter bestyrelsens beslutning medføre bortvisning fra anlægget/eksklusion af klubben.

Ønsker man privattræning, kontakter man en af klubbens godkendte privattrænere. Betaling for privattimen sker via klubben ved at der oprettes en faktura i online betalings systemet.

Godkendte privattrænere i Kolding Tennisklub:

Niklas Nordahl Jensen, 18 år, har KT1 – været træner i snart 1 1/2 år, har lavet privattimer for nogle af de bedste juniorspillere i DK. Har selv spillet tennis i 11 år og opnået succes både nationalt og internationalt.

Claes Hansen, 18 år, har Tennistræner 3. Til dagligt går jeg på handelskole, hvor jeg bliver student sommeren 2023. Jeg har spillet tennis i Kolding Tennis Klub i 8 år og arbejdet som tennistræner i 2 år. Jeg spiller selv 3-5 gange ugentligt og har spillet holdkampe for Kolding på både 1. og 2. holdet.