PRIVATTIMER

Kolding Tennisklub kan udover den organiserede træning tilbyde privattræning til klubbens medlemmer uanset alder og niveau.

Trænere som ønsker at give private sessioner skal være godkendt af cheftræneren. Træning uden godkendelse kan efter bestyrelsens beslutning medføre bortvisning fra anlægget/eksklusion af klubben.

Ønsker man privattræning, kontakter man en af klubbens godkendte privattrænere. Betaling for privattimen sker via klubben ved at der oprettes en faktura i online betalings systemet.

Godkendte privattrænere i Kolding Tennisklub:

Lorana Travancic
Født: 1996
Mobil: +45 3155 9644
Pris: 200,- pr. time

Jeg har spillet tennis siden jeg var 11år og begyndte som træner i en alder er ca. 16 år.
Jeg har spillet tennis på højt plan engang, hvor det især var Frank Petersen og min bror, Darel Travancic, der stod for min undervisning. Udover at have lært forståelsen for tennisspillet igennem min tid som spiller og med mine trænere, har jeg som træner selv taget de fire kurser på den grundlæggende træneruddannelse, og har i sinde at fortsætte med en ‘Tenniscoach’.
Tennis har altid været min store passion og jeg elsker stadig sporten ligeså højt som jeg altid har gjort. Jeg har altid været meget entusiastisk og ambitiøs omkring tennis, såvel som med alt andet, så det ville glæde mig, at skulle undervise netop DIG i nogle sjove og lærerige timer.

Julius Kristensen
Født: 2000
Mobil: +45 5341 0468
Pris: 150,- pr. time

Jeg har spillet tennis siden jeg var helt lille, og har en stor interesse for sporten. Jeg har været træner siden foråret 2016 og spiller selv tennis på daglig basis. Jeg er i færd med at tage DTF´s trænerkurser, og er træner i KTK 2 gange om ugen.