Gæstespil

Du er meget velkommen til at spille som gæst i Kolding Tennis Klub med et eller flere af KTKs medlemmer eller med en anden gæstespiller. Bemærk at adgang til udendørsanlægget kræver nøgle. Udenfor Ketchercenterets åbningstider kræver det et nøglekort, hvis der ønskes adgang til omklædning og/eller indendørs tennis. Bookning foregår via hjemmesiden WannaSport, ved henvendelse i cafeteriet eller via koldingtennis.dk på følgende måde:

Klik på ‘BLIV MEDLEM’ => udfyld medlemsprofilen og vælg ‘Gæst’ i feltet ‘Medlemsgruppe’. Gå videre til ‘Banebooking’ og vælg den ønskede banetime. Systemet vil herefter registrere at en gæst (eller “medlem” uden betalt kontingent) booker en bane, og der beregnes gæstepris for banen. Banereservationen afsluttes ved betaling med dankort.

Priser

Udendørs koster en gæste-banetime kr. 150,- pr. Spiller du med et medlem af KTK, betales der kun kr. 75,-. Indendørs er prisen for en banetime bestemt af det tidsrum du ønsker at spille i. Priserne for de forskellige timer kan ses under menupunktet ‘Banepriser’ her. Som det ses af oversigten, betaler gæster indendørs 50,- kr. oven i gældende banetimepris.

Regler og vilkår for brug af banerne

Udendørs

Adgang til banerne udendørs kræver nøgle. Gæster kan hente nøgle i ketchercentrets kiosk på 1. sal. Se åbningstiderne her. I sommerferieperioden har kiosken lukket, men nøgle kan hentes på hverdage i tidsrummet kl. 8 – 15, evt. efter aftale med halinspektøren på tlf. nr. 6066 1322.

Udendørs må du gå ind på banen 5 minutter før timen begynder, for at gøre dem der spiller opmærksomme på, at de skal påbegynde klargøring af banen (fejning af banen). Skal banen vandes, foretages det af de nye spillere. Banen fejes i de sidste 5 minutter af timen, således at en effektiv banetime er 55 minutter. OBS! Det er kun tilladt at spille på grusbanerne med tennissko.

Indendørs

Adgang til ketchercentret uden for centrets åbningstider (se ovenfor) kræver et nøglekort, som kan erhverves i kiosken på 1. sal.

Du må gå ind på den reserverede bane når uret i hallen viser hel. Hvis der ikke er nogen på banen, må du først gå ind på den reserverede bane når lyset på banen tændes. Ved tvivl om timens længde, er det uret i hallen, der er gældende. OBS! Indendørs må der kun spilles med indendørs sko og ikke sko, som man har spillet med på grusbanerne. Desuden må der ikke spilles med bolde, som tidligere er brugt på grusbanerne.