Sportslig status efter JM for juniorer

20-01-2015

Vores sportschef Darel Travancic gør status efter JM for juniorer:

“Efter weekendens finalerunder til JM, kan man let konkludere, at det har været en udmærket turnering for KTK’s spillere. Ikke nok med at det har ført til guld for fire af vores spillere, har det været en turnering med god tennis og engagement for spillet, samt en udstråling af glæde fra de deltagene, som tydeligvis nød at være en del af dette års JM – især de unge debutanter må have fået endnu mere blod på tanden efter tennis og sejr ;) ”

2 Darel er nyudnævnt sportschef i Kolding Tennisklub.

En kort opsummering af de fire finalekampe:

“Felicia vinder over Freja Løvbjerg fra Århus 1900 i U10 rækken. På trods af at serven drillede lidt i perioder, var grundspillet på plads, hvilket var nok til at trække kampen hjem. Derudover skal hun have stor ros for hendes overskud på banen, samt den positive energi hun helt klart udstrålede. Man kan med sikkerhed sige, at det nok skal blive til flere guldmedaljer, så længe hun fortsætter med samme gejst og entusiasme for spillet, samt det hårde arbejde.

U12 rækken hos pigerne, blev vundet af Johanne Svendsen, en sejr over sin doublemakker Victoria Andersen fra Randers. Selvom det er Johannes første U12 turnering, viser hun at man kan vinde både single- og doublerækken som første års U12’er.
Grundspillet var godt i både singlekampen og doublekampen, mens der skal arbejdes lidt på serven. Det skal også nævnes at Johanne, i doublen, viste nogle gode flugtninger, hvor hun trådte igennem som den ’bærende’ spiller, hvilket var med til at sikre sejren.

Også i U12 hos drengene, fik KTK guld. Richard Bagiotti hiver kampen hjem i to sikre set mod Julius Kostopoulos. Selvom de seneste to opgør mellem de to drenge har været sejre til Julius, tog Richard denne gang en sikker sejr med hjem. Han havde en taktik allerede fra starten, hvilken hjalp ham til sejr. Serven kørte, det blev kun til 2-3 doublefejl og det generelle spil var også som det skulle være.
Trods en mangel på koncentration i doublen, lykkedes det for Richard og makkeren Mikkel Ballisager, at få guldet med hjem, hvilket også var en velfortjent sejr.

Sidst men ikke mindst vandt Philip Hyldedal guld i double med sin makker Thomas Støttrup. Det var en nervepirrende kamp, især da den måtte afgøres i en matchtiebreak mod Julius Kristensen og Frederik Skriver. Første set var lidt sjusket, drengene kom ikke rigtig i gang og tog nogle dårlige beslutninger, men de fattede sig i andet set. Her var der mere fokus, både retur, server og netspillet var en del skarpere end i første set. I matchtiebreaken blev det til en sikker sejr på 10-4.

(Philip fik også bronze efter nederlag til Patrick Kristensen, efter en tæt kamp)

Tillykke med guldet til de fire deltagere. Og også tillykke til de andre KTK’ere, der har hevet en medalje med hjem.

Det har alt i alt været en god og tilfredsstillende turnering for KTK og jeg ser frem til mange flere turneringer, mere hårdt arbejde og flere medaljer.”